Returnare Produse

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ţi-ai dorit, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii acestuia (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției.

Renunţarea la produse se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.U.G. nr. 34/2014, cu modificarile ulterioare) în termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Recomandăm ca produsele returnate să fie în ambalajul original, cu sigiliile şi etichetele intacte, împreună cu documentele însoțitoare. 

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, pete, socuri etc. Din motive de igienă şi protecţie a sănătaţii, nu se pot returna produsele care au fost desigilate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care ne informezi cu privire la decizia ta de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

Costurile serviciilor asociate, deja executate la momentul livrării, respectiv costuri de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata on-line vor fi deduse din prețul produsului.

Dacă ai citit şi eşti de accord cu aceste condiţii, completează formularul în întregime, iar noi îţi vom raspunde prin e-mail în cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 3 zile lucratoare, cu instructiunile de returnare.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs

Nume Produs:*
Cantitate:
Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: